Hergebruikmarkt en Lets-eten 14 augustus

LETS is een initiatief van, voor en door mensen. Mensen die hun buurt, wijk, stad of dorp nieuw leven willen inblazen. Mensen die iets willen doen aan het milieu. Mensen die de sociale tweedeling in hun omgeving willen tegengaan. LETS’en organiseren het onderling ruilen en maken handel mogelijk waar of waarvoor geen geld is. Hiertoe werken ze met ruilpunten om elkaar te betalen en een administratie om de transacties te verrekenen. De ruileenheid in Wageningen heet de Steen.Anneke catering aDeze keer combineren we het Lets-eten op de 14de met de hergebruikmarkt. Het is niet alleen mogelijk om spullen te kopen tegen stenen of te ruilen, ook kunnen er eenvoudige reparaties gedaan worden. Er is gereedschap aanwezig en bezoekers kunnen elkaar erbij helpen. Het wordt zo een heus ‘repair café’. Spullen krijgen zowel door reparatie als door een nieuwe eigenaar een tweede leven.Het gastadres biedt volop droge ruimte en tuin voor de spullen. Wie grote spullen te koop heeft, kan een foto meenemen. Voor de hergebruikmarkt is geen aanmelding nodig. Tijdens het eten zullen we de markt en het reparatie-gebeuren een uurtje onderbreken.

Wie Wat Waar:
* Woensdag 14 augustus
* bij Anneke Rot en Laurens van der Zee;
* adres Wilhelminaweg 22 in Wageningen;
* Hergebruikmarkt 17 uur;
* 18.00 uur eten;
* 19.00 uur voortzetting Hergebruikmarkt en KLETS-café.

Voor het onderdeel eten is aanmelding wel noodzakelijk. Het eten is zoals altijd vegetarisch. Mocht je een (uitgebreid) dieet hebben, dan graag even doorgeven. Aanmelden kan via email keesruyter@planet.nl tot met maandag 12 augustus in verband met inkopen. Betaling kan in stenen, dus neem je checkboekje mee. Mocht je een LETS geinteresseerde willen meenemen, dan is zij of hij welkom!

Meer informatie over Lets-Wageningen is te vinden op de website: http://www.lets-wageningen.nl

Tot ziens op 14 augustus.

Kees Ruyter

Bovenstaand bericht is door verschillende lokale kranten geplaatst, eventueel met kleine aanpassingen.

Over Webweider

Ik schrijf op mijn webweiden veel over de veehouderij en runderrassen, (roze) cultuur, internet en social media, non profit-groepen, Renkum, Wageningen, en stad van opgroeien Schagen. Vanaf mijn webweiden staan veel hekken open naar andermans sites…
Dit bericht werd geplaatst in economie, leefbaarheid, LETS, organisaties, Wageningen en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s